Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Sant Jordi a la Residència de Cerdanyola

 
A la Residència Assistida, Centre de dia i Casal de la Gent Gran de Cerdanyola del Vallès, gestionada per Pere Mata Social S.A., hem volgut celebrar La diada de Sant Jordi amb diverses activitats que van tenir molt bona acollida i que van alegrar als nostres usuaris/es de la residència i centre de dia.
 
Dimecres 19 d'abril vam rebre la visita de diverses voluntàries que van fer entrega d'una rosa realitzada en treballs manuals de diversos tallers ocupacionals. Divendres 21 d'abril vam realitzar una activitat intergeneracional amb alumnes de 3r de l'ESO de l'Escola Fedac de Cerdanyola i que ens van ajudar a repartir varis rams de roses preparats per a les diferents plantes. Després de l'activitat vam repartir la rosa de Sant Jordi a tots els nostres residents i usuaris/es de Centre de Dia com a obsequi representatiu d'aquesta festivitat tan especial, aquest any amb les figures de la princesa i el cavaller de Sant Jordi que va fer molta il·lusió a tothom.
 
Durant el mateix divendres i el cap de setmana vam tenir muntada la tradicional paradeta amb la venda de llibres i les diferents treballs manuals dutes a terme pels usuaris/es i treballadores en els mesos previs i que han volgut col·laborar en aquest dia tan especial.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES