Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Jornada Trimestral de Formació “Creant vincles, donant respostes”

L’Hospital Universitari Institut Pere Mata organitza el 16 de febrer de 2023 la Jornada Trimestral de Formació: “Creant vincles, donant respostes“, a l’Aula Magna de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de Reus.
 
Us podeu inscriure en aquest enllaç abans del 13 de gener de 2023. Aforament limitat.
 
A les 9 h es realitzarà l’apertura de la jornada, a càrrec de Misericòrdia Rodríguez. Gerent de Villablanca i d’ Àngels Ortega. Directora Assistencial de Villablanca.
 
A les 9.10 hores continuarà amb la taula Què ens demana la societat. Presentació a càrrec de Montserrat Vilella, Directora de Marinada.
Israel Belchi. Responsable de programes de salut de DINCAT, tractarà Què ens demanen les persones amb diversitat funcional.
Neus Payerol. Presidenta de la Federació Catalana d’Autisme. Què ens demanen les famílies.
 
Posteriorment a aquesta taula, es realitzarà una pausa pel café.
 
A les 10.40 es continuarà amb la taula Dinamizant l’entorn residencial. Presentació a càrrec de David Godall, Director de Bellissens. 
Daniel Gallo. Psicòleg de Bellissens. Creació del pla d’activitats. A què donem respostes.
Laia Campo. Psicòloga de Bellissens. El pla d’activitats de Bellissens. 
 
A les 11.10 es durà a terme la taula Estratègies emocionals i sensorials. Presentació a càrrec de Concepció Palacín, Directora de Maricel.
Elisenda García. Fisioterapeuta de Villablanca. Manual d’acompanyament a persones amb alteracions sensorials. 
Ana Ródenas. Psicòloga SESM-DI Terres del Ebre. Estimulació sensorial i snoezelen a l’entorn comunitari. 
Inmaculada Planelles. Psicòloga Residència Marinada. Grup Quàntics
 
Un hora més tard, a les 12.10 h, estratègies tecnològiques i comunicatives. Presentació a càrrec de Rafael Martínez, responsable de formació i recerca de Villablanca.
Mireia Castellà. Responsable del programa SOM-HI. Recursos tecnològics de Projecte SOM-HI.
Mar Margalef. Psicòloga de la Residencia Maricel. Cora Fuster. Monitora de Pirineus. Isaias González. Psicòleg de Pirineus.  Implementació del sistema PECS a l’entorn residencial.
Annabel Folch. Psicòloga de la Unitat de Recerca en Discapacitat Intel·lectual i Trastorns del Desenvolupament de Villablanca. Projecte ROBOTEA. Implementació del sistema PECS amb nens amb autisme a l’entorn comunitari.
 
A les 13.10 hores hi haurà una taula rodona i la cloenda a càrrec d’Àngels Ortega. Directora Assistencial de Villablanca. Ángeles Torres. Directora del SESM-DI de Reus. Elisa Abellán. Treballadora Social del SESM-DI i UHE-DI de Reus. Rafael Martínez. Responsable de Formació i Recerca de  Villablanca.
 
A les 14 hores finalitzarà la jornada


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES