Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

El president d’honor de l’Institut Pere Mata, Francesc Font de Rubinat, mor als 95 anys

 
Francesc Font de Rubinat i Santasusagna, president d’honor de l’Institut Pere Mata ha mort avui, 24 de març a Reus, als 95 anys per causes naturals. Advocat de professió, havia estat membre del Consell d’Administració durant més de 50 anys, 30 dels quals en va ser el president.
 
Durant aquest temps, l’Institut Pere Mata ha viscut una de les etapes de màxima expansió de l’entitat, començant per la inclusió de la salut mental en el sistema públic de salut. A més, durant aquesta època es va incorporar Villablanca, que va significar l’inici de l’atenció a la discapacitat, àmbit en què actualment Villablanca és un centre de referència a Catalunya.
 
En aquests 30 anys de Font de Rubinat al capdavant de l’Institut Pere Mata també s’ha desenvolupat la vessant social en l’atenció a les persones amb problemes de salut mental mitjançant la Fundació Pere Mata, i la gestió de diverses residències per a la gent gran.
 
Francesc Font de Rubinat era president d’honor de l’organització des del gener de 2018, quan per l’edat va deixar la presidència del Consell d’Administració afavorint el relleu generacional en la direcció de l’entitat.
 
Nota: a la fotografia, Francesc Font de Rubinat recollint la Creu de Sant Jordi atorgada per la Generalitat a l'Institut Pere Mata en 2014.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES