Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Inici de l'activitat assistencial al servei de rehabilitació comunitària de Móra d'Ebre

 
Després de moltes hores de dedicació i esforç, podem comunicar que ja hem iniciat l’activitat assistencial al Servei de Rehabilitació Comunitària de Móra d’Ebre (de la Fundació Pere Mata Terres de l'Ebre)!
 
Entre les activitats terapèutiques que desenvolupem emmarcades en els diferents Programes d’Atenció, tant del Programa Bàsic com dels diferents Programes Específics, hi ha el Taller Ocupacional.
 
L’ocupació constitueix un procés d’interacció de la persona amb el context físic, social i cultural, és per això, que com a tret de sortida a aquesta activitat, hem volgut treballar amb la ceràmica i la pintura acrílica, aprofitant que el treball d’aquests materials és motiu d’orgull d’un dels municipis de la Ribera d’Ebre i forma part de la cultura popular de les Terres de l’Ebre.
 
Pensem que el Taller Ocupacional, no només és una activitat rehabilitadora, sinó que també és un vehicle per facilitar i fomentar les relacions socials amb els iguals i permet treballar les funcions executives i de precisió motora.
 
Per últim afegir, que el Taller Ocupacional permet a les persones que assisteixen a posar la seva empremta i dotar d’identitat pròpia el recurs.
 
Desitgem poder seguir donant noves notícies i mantenir-vos informats i informades!


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES