Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

13a Jornada de Recerca de l’Institut Català de la Salut

 
La jornada d’aquesta edició porta per títol Recerca en salut mental: preguntes i respostes per a la postpandèmia

El proper 21 de novembre de 2022, l’Hospital Universitari de Bellvitge (amb motiu dels seus 50 anys) i l’IDIBELL acolliran la 13a Jornada de Recerca de l’Institut Català de la Salut, que reunirà investigadores i investigadors representatius dels instituts de recerca vinculats als centres sanitaris de l’organització.

Aquest any, el tema escollit és la salut mental, sobre la qual la pandèmia provocada pel SARS-CoV-2 ha impactat de manera important. Com enfocar la recerca en salut mental, des de quines perspectives i quins reptes, oportunitats i noves estratègies encaren els i les professionals de la recerca, a curt i a llarg termini, són els temes de debat d’aquesta Jornada.

Durant la trobada també es faran públics els noms de les guanyadores i guanyadors de la convocatòria 2022 dels diferents Premis a la Trajectòria Investigadora, que volen distingir la contribució significativa al desenvolupament de la recerca en ciències de la salut, amb l’objectiu de fomentar i reconèixer la investigació biomèdica d’alta qualitat, de caràcter preclínic i clínic, que es du a terme a la institució.

Aquí podreu inscriure-us i consultar la informació tant de la jornada de recerca com dels requisits per a presentar les candidatures als diferents Premis de la Jornada de Recerca:
 
  • Premi a la Trajectòria Investigadora als Hospitals
  • Premi a la Trajectòria Investigadora en Atenció Primària
  • Premi a la Trajectòria Investigadora Infermera
  • Premi a l’Investigador/a jove
  • Premi al millor article
  • Premi al millor pòster

El termini de presentació de sol·licituds és el proper 30 de setembre.

La jornada s'inaugurarà amb la conferència magistral Impact of COVID in Mental Health a càrrec de Philip Gorwood, psiquiatre i cap de servei CMME (Hôpital Sainte-Anne GHU Paris Psychiatrie et Neurosciences). El debat se centrarà en tres grans temes:
Confinament i salut mental. Lliçons apreses en els darrers 3 anys.
Reptes de futur de la recerca en salut mental: perspectiva bàsica.
Reptes de Futur de la recerca en salut mental: perspectiva aplicada.
   
Què: 13a Jornada de Recerca de l’Institut Català de la Salut | Recerca en salut mental: preguntes i respostes per a la postpandèmia
Quan: 21 de novembre de 2022
On: Hospital Universitari de Bellvitge


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES