Empresas del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Investigadores de l'Institut Pere Mata i l'IISPV participen a la Jornada de la Xarxa TECSAM

 
Elisabet Vilella i Lourdes Martorell com a responsables del grup de recerca Genètica i ambient en psiquiatria (GAP) de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata i de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili, varen participar en la Jornada de la Xarxa TECSAM que ha rebut finançament de la Generalitat de Catalunya per a 3 anys més.
 
Aquesta Xarxa té per objectiu ajudar als grups de recerca a transferir els seus resultats a la societat en forma de noves activitats o noves maneres de fer les coses.
 
El grup GAP l'any 2021 va registrar una patent al voltant dels resultats obtinguts per l'aleshores membre del grup Xavier Gallart. Part dels costos de registrar aquesta patent i de convertir-la en una patent d'interès industrial s'han cobert amb 2 ajuts de la xarxa TECSAM.
 
Elisabet Vilella va presentar els projectes que s'estan desenvolupant actualment pel GAP i que possiblement en el futur puguin donar lloc a productes de transferència com guies clíniques, recomanacions per als processos assistencials, proteccions de programari i patents.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VER MÁS ACTOS