Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Un taller de cuina diferent al Servei de Rehabilitació Comunitària d'Amposta

 
Aquest últim període de l'any 2019 al Servei de Rehabilitació Comunitària (SRC) d’Amposta de la Fundació Pere Mata Terres de l'Ebre hem iniciat un programa de voluntariat a través de La Caixa, on també hi participen els serveis d’Hospital de Dia i Alta Dependència Psiquiàtrica (ADP). El voluntariat consta de 4 sessions específiques de cuina, planificades durant els mesos de desembre, abril, juny i octubre i relacionades amb 4 festivitats del calendari anual: Nadal, Pasqua, Sant Joan i Tots Sants.
 
L’objectiu és conèixer de primera mà i a través d’un cuiner experimentat,  receptes típiques i menjars tradicionals relacionats amb aquestes dates, així com la seva elaboració, ingredients, tècniques, entre altres, per poder-los portar a terme als nostres domicilis.
 
El cuiner és el Sr. Benjamí i la seva muller la Sra. Pepita, que tot i no estar actualment en actiu, han dedicat tota la vida al negoci de la restauració. Aquest mes de desembre ens van fer una "master class" amb un pastís fred o entrant, adient per posar en pràctica qualsevol dia assenyalat d’aquest desembre. També ens han ensenyat trucs i altres mètodes que fan més atractiva, fàcil i gustosa l’activitat de cuina.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES