Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Presentació Programa Atenció Domiciliària a Fundació Pere Mata Terres de l’Ebre

 
El passat dia 30 d’octubre s’ha presentat el Programa d’Atenció Domiciliària (PAD) al conjunt de recursos assistencials de la Fundació Pere Mata Terres de l’Ebre a la seva seu d’Amposta. El PAD és el Programa d’Atenció Domiciliària, un equip multidisciplinari a disposició de la xarxa assistencial de Salut Mental a les Terres de l’Ebre per a l’avaluació i revinculació de pacients greus sense contacte amb els dispositius d’atenció.
 
El PAD és el resultat d’una evolució funcional i territorial del Programa de Tractament Intensiu Comunitari desenvolupat a la comarca del Baix Ebre durant els anys 2018 i 2019, com a projecte d’acció comunitària en els casos sense opció de revinculació a tractament estàndard. Es proposa fonamentalment flexibilitzar i redefinir els enquadraments terapèutics en la direcció dels models dialògics de relació terapèutica i col·laboratius de farmacoteràpia, en entorns familiars i comunitaris.
 
Amb la idea de consolidar la seva activitat a Baix Ebre i la Terra Alta, el PAD s’ampliarà a la Comarca del Montsià i en alguns casos a Ribera d’Ebre. Esperem esdevingui un recurs eficaç, que doni amb la satisfacció de persones usuàries, famílies i equips assistencials.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES