Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Matí d’AQUAGYM a les Instal•lacions Esportives de l’AQUA de Móra d’Ebre

 
Aquest dilluns, les persones usuàries del Servei de Rehabilitació Comunitària de Móra d’Ebre de la Fundació Pere Mata Terres de l'Ebre (FPMTE), van gaudir d’una activitat especial d’aquagym, totalment gratuïta i dinamitzada pel personal de l’Aqua. Aquesta activitat es va realitzar en motiu de La Marató de TV3 2021, que com bé sabem, porta el lema de “Trenquem murs per la Salut Mental”.
 
L’activitat de piscina és una de les que més agraden a les persones que acudeixen al servei, ja que és una activitat comunitària divertida i dinàmica, no hem d’oblidar que la pràctica fisicoesportiva té un efecte positiu sobre la salut física i mental perquè produeix l’alliberament d'endorfines, fet que comporta a una reducció de l'ansietat, la depressió i l'estrès.
 
Aquesta activitat permet la promoció de la salut per a tothom, i a més a més, incentiva la pràctica quotidiana de l'activitat física de forma moderada o regular per disminuir l'impacte de les malalties cròniques. Alhora, mitjançant la realització d’aquesta activitat, es facilita el coneixement de l’oferta d’activitats esportives i de recursos disponibles a la zona de residència, per tant, és una via per fomentar la vinculació de les persones usuàries a aquests recursos comunitaris.
 
L’activitat es va proposar des de l’equipament esportiu, així que aprofitem per agrair als i a les professionals de l’Aqua Móra d’Ebre per aquesta iniciativa solidària i festiva!


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES