Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

La Llar Residència Tarragona instal·la una font d'osmosi d'aigua

L'ecologia i les mesures de protecció mediambiental són una prioritat. Fundació Pere Mata està implantant mesures per tal de:
 
  • Eliminar residus
  • Millorar la qualitat del servei
  • Reduir l'empremta de carboni de tots els serveis de la Xarxa Social de Salut Mental
 
Durant aquest any s'ha continuat amb la millora de l'eficació energètica i s'ha instal·lat a la Llar Residència del carrer Rebolledo de Tarragona una nova font d'aigua osmotitzada.
 
Aquesta font és un equipament d'alt rendiment que te capacitat de generació de 100 litres/hora d'aigua freda sense residu afegit i per tant eliminant la compra d'ampolles d'aigua i conseqüentment eliminant el residu en plàstic d'aquesta instal·lació practicament del tot.
 
De la mateixa manera a les zones comuns s'ha instal·lat sensors de moviment per evitar mantindre llums enceses quan no hi ha ningú reduint el consum de llum en un 5%. Aquesta segona acció millora l'eficàcia energètica.
 
Desde el 2018 la Xarxa Social de Salut Mental de Fundació Pere Mata està implantant progresivament una serie d'accions per tal de millorar l'eficació energètica i l'eliminació del consum de plàstic a totes les àrees i serveis. Dins d'aquest plà s'està treballant a l'instal·lació de plaques solars al Centre situat al Carrer de la Tolerància de Reus amb l'horitzó d'un autoconsum voltant el 60% a finals d'aquest any 2.022.
 
La Direcció de Fundació Pere Mata referma així la seva implicació amb el medi ambient.
 
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES