Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Projecte "Abans del llenguatge": Centre d'Art Lo Pati, Escola d'Art Esardi i Fundació Pere Mata

Aquest passat diumenge 14 de novembre, ha tingut lloc l’acte d’inauguració del projecte conjunt ha estat liderat per, Nora Ancarola. També ha contat amb la col·laboració de Celeste Reyna, Camila Barcellone, Diana RangelLampe, la editorial La caníbal, Lo Pati Centre d'Art i la Fundació Pere Mata Terres de l’Ebre. El projecte es podrà visitar fins al 16 de gener del 2022 us animem a visitar-lo!

 

La celebració de l’acte ha estat un èxit, tant per la quantitat de participants com per la qualitat de l’obra, així com també per l’assistència de molts i moltes de les participants de la Fundació Pere Mata Terres de l’Ebre.

 

L’experiència de les persones de la FPMTE que han integrat el projecte ha tingut una durada de 7 mesos. Durant aquest temps s’ha treballat de forma conjunta i intensa amb les altres entitats. L’experiència ha estat molt positiva així com també la participació i l’acollida, a més a més ha permès la interacció amb altres recursos comunitaris. Això ha donat com a resultat enganxar la motivació de moltes persones i poder establir uns vincles fora dels “murs” que han tingut com a protagonista principal La Veu. La veu entesa com l'essència de l’ésser humà a través de la qual sorgeix la paraula,  clau de la comunicació que ha permès establir ponts i lligams dintre de la comunitat. El projecte ha estat una experiència carregada de vivències personals, d'emocions, de construcció, de contingut històric, de riquesa cultural, però sobretot d’un valor afegit en la cura de les persones. El fil conductor de l'art com a forma d'expressió i la creació com a eina per a materialitzar les vivències experimentades, ha estat afavoridor per entendre altres realitats,  fomentar el respecte i donar lloc a un projecte comú integrat per persones amb realitats diferents.

 

Per a més informació podeu accedir al enllaç següent:

https://www.canal21ebre.com/2021/11/14/lexposicio-abans-del-llenguatge-fa-una-reflexio-sobre-la-comunitat-la-frontera-i-el-llenguatge/@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES