Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Lectura de tesi doctoral


El dimarts dia 12 de novembre a les 10.00 hores es realitzarà la lectura de la tesi Estat de salut de l’adolescent en l’ingrés a l’Hospital de Dia i les vivències familiars en la transició de la malaltia mental, a càrrec de Lídia Sarrió Colas. Aquesta serà a l’Aula Magna del Campus Terres de l’Ebre de la Universitat Rovira i Virgili (Tortosa).

La doctorand desenvolupa en aquesta tesi com els nens i les nenes adolescents que pateixen un trastorn mental, requereixen d’una cura i d’una sensibilitat apropiada al sofriment que aquests trastorns comporten. Com l’impacte del diagnòstic i de l’ingrés a l’hospital de dia infantil i juvenil requereix d’unes cures integrals, dirigides tant a la persona usuària com a la família, tenint en compte les característiques i les necessitats familiars en la seva totalitat. Demostrarà com incorporant diferents models es pot observar la persona usuària en totes les dimensions, amb una actitud d’escolta, de respecte i d’autenticitat.

És una tesi amb una metodologia mixta, quantitativa i qualitativa. Per una part, l’estudi vol identificar l’estat de salut de l’adolescent que ingressa per primer cop a l’hospital de dia infantil i juvenil. A més de mesurar aquests factors, també s’han volgut conèixer les vivències familiars a l’ingrés, tant dels/les adolescents com de les mares i dels pares.

Haurem d’esperar a la lectura de la tesi per conèixer els resultats...
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES