Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Resident de psicologia clínica de l’HUIPM realitza la seva rotació externa a l'HU La Paz


Alba Navarrete, resident de quart any de psicologia clínica de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata (HUIPM), està realitzant la seva rotació externa a la Unitat de Formació i Investigació en Psicoteràpia (UFIP) de l'Hospital Universitari La Paz i Hospital Carlos III de Madrid durant el període de setembre a novembre del 2022.

La rotació a la UFIP, centre de referència en Psicoteràpia Integradora, combina formació teòrica amb pràctica assistencial i sessions de supervisió individual i grupal.

El programa formatiu seguit durant la rotació consta de la realització de sessions de psicoteràpia individual i grupal a les consultes externes de l'Hospital Carlos III, teràpia familiar sistèmica a CSM Hortaleza i interconsulta a l'Hospital Universitari La Paz. També s'hi inclou l'assistència a un grup de Trastorns de la personalitat i a un grup de Reducció de l'estrès basat en tècniques de mindfulness (MBSR), tot amb professionals acreditats. Aquest programa formatiu consta de 3 sessions setmanals on es fa supervisió de casos clínics i sessions bibliogràfiques amb professionals amb àmplia experiència en Psicoteràpia Integradora.
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES