Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Comunicació

 
 
El Grup Pere Mata no es pot quedar al marge dels canvis socials i tecnològics. Tots aquests canvis fan que a l'àmbit social la ciutadania se situï al centre del paper de la comunicació. Al Grup Pere Mata hem incorporat noves tecnologies i xarxes socials perquè la comunicació sigui multidireccional a tots els nivells. Per aquest motiu, s'ha motivat que la ciutadania se situï en aquest centre i que hagin passat de tenir un paper passiu a un d’actiu. Les eines socials que acompanyen aquesta transició són: 
 
- Comunicació multidireccional: el ciutadà que ens visita rep la nostra informació i, a la vegada, pot donar la seva opinió i/o idees gràcies a un apartat per a comentaris. 
 
- A tots els nivells: ens trobem a les principals xarxes socials de major importància i més visitades per les persones usuàries. 
 
-A tothom i oberta: les nostres xarxes socials i webs són públiques i accesives a tot aquell qui vulgui visitar-les. 
 
El Grup Pere mata està present en els següents llocs: 
 
-Twitter (@GrupPereMata) per compartir notícies i reflexions.
-YouTube (GrupPereMataGPM) amb els vídeos més rellevants del Grup.
- Pàgina web del Grup (www.grupperemata.cat) i de cada empresa individual.
-Les sessions d'actualització a l'assistència a la salut mental dins de la investigació i innovació, que es poden seguir de forma presencial o de forma on-line arrel les videoconferències (al mateix moment de la sessió o també a posteriori, ja que es graven)
- Difusió local en mitjans de comunicació offline. S'ha creat una intranet d'accés exclusiu als professionals del Grup Pere Mata, on es pot consultar les notícies generades pel Grup i/o informacions d'interès externes, reculls de premsa... 
 
Amb aquesta nova iniciativa convidem a la ciutadania a participar en la comunicació del Grup Pere Mata i a estar informats de totes les novetats que aquest presenta.
 
Com podem ajudar-te des del departament de comunicació?
María Consuelo Centelles Miró – responsable de comunicació del Grup Pere Mata – comunicacio@peremata.com
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES