Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Biblioteques i Salut Mental


Ahir, dimecres 19 de setembre, es va presentar al Departament de Cultura de Tortosa el projecte impulsat per la Taula de Salut Mental de Terres de l'Ebre i el Departament de Cultura;  aquest engloba un seguit d'activitats dirigides al públic infantil i adult de les biblioteques de les Terres de l'Ebre, per tal de contribuir a un millor coneixement dels problemes de salut mental i afavorir la integració de les persones afectades.

Les activitats consisteixen en la lectura de contes amb un missatge normalitzador dels problemes de salut mental i una activitat posterior en el cas del públic infantil; i en la visualització d'uns vídeos i debat posterior amb la presència d'usuaris en primera persona en el cas del públic d'adults.

A més a més, es podrà visitar a determinades biblioteques una exposició itinerant sobre les emocions i els Trastorn de la Conducta Alimentària.

Aquest projecte es va iniciar al 2017 amb 7 activitats, essent al 2018 quan s’està consolidant i augmenta el número d’activitats fins 45.
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES